Uthyrning

Vi hyr ut autentiska mongoliska yurtor till olika kulturevenemang, trade shows, festival, fester, kalas, konferens m.m.

 

De små mongoliska jurtorna är traditionellt inredda med sängar/soffor, mindre bord och mindre pallar. De passar för ett sällskap på upp till 8-10 personer som letar efter en okonventionell mötesplats, plats för mindfulnessövningar eller dyl.

 

Den stora jurtan rymmer upp till 50 sittande till bords och cirka 80 sittande i biosittning. Här är inredningen mer västerländsk med vanliga bord och stolar. Det passar perfect till de som vill koppla av och njuta olika evanemanger omgiven av natur och i vackra utsigt.

PRISER hyra (exkl. moms) av små yurta med 5 väggar utan golv:

 

 

 

 

 

2-3 dagar 3000 SEK.

 

1 vecka 5000 SEK

 

2 veckor 8500 SEK

 

1 månad 15000 SEK

 

Montering och nedmontering 1000 SEK

 

Transportering 3,50 SEK/km.

 

FÖRUTSÄTTNINGAR

I stora yurtan har vi en projector vilket passar bra om ni vill ha visning eller titta på en film. Till er som vill festa och fira man får även prova på karaoke och sjunga senasta pop och klassic låtar. Det finns tillgång till toaletter och duschar + ett enklare pentry-utrymme med kylskåp, kokplatta, micro och kaffekokare och en enklare servis. Vi har även Gårdsbutik och Cafe och erbjuder eko-reko produkter och fina presenter i form av lokalt skånskt och mongoliskt hantverk.

VACKRA OMGIVNINGAR

 

Medan ni stannar hos oss, kan ni njuta vackra omgivningar runt Torna Hällestad. En liten bit från Mongol Yurt kan ni besöka Dalby Stenbrott - "en vacker oas där man förut brutit värdefull sten, men där naturen numera får växa sig vild och frodig". Man kan också cykla en liten bit på den gamla järnvägen mellan Lund och Sjöbo i Romeleåsens Dressincykling. Det är en riktigt naturupplevelse. Under sommaren kan man plocka vilda björnbär i skogen och vandra. Skryllegården är också inte långt bort från hit och erbjuder vandringar i skog och mark, fiskevatten och motionsspår

KONTAKT

info@mongolyurt.se

 

GILLA OCH HÄNG MED OSS

 

HITTA OSS

Mongol Yurt & Trollskogens Gästhus

Rusthållaregården

247 95 Torna Hällestad

Copyright © 2017 MONGOL YURT

All Rights Reserved